Voi juku..

Mulla on käyny "vieraita". Kiitos kommenteista ja eritoten Laihduttaja76, sait mut tosiaan ajattelemaan asioita.Kävin Blogiasi lukemassa ja oikeen tunsin häpeän tunteen jossain,kun tunnistin itteni sellaseks valittajaks.Ensin repsahdan kybällä ja sitten valitan.Mutta se on niin totta.ja tohon asiaan on tehtävä muutos. Haenko "teiltä" anteeksi antoa ,kun olen mättäny munkkia ja lettuja naamarin täyteen. Aina vaan tulis uusia "pään paijaajia" ja "kyllä se siitä"  kommentteja. Eihän tää homma sillä tule edistymään.

Mulla taitaa olla aika kieroutunu mielikuva mun painonpudotuksesta/elämänmuutoksesta. Luulen että voin sitten "laihana" retkahdella ja ei se sitten tunnu painossa...Ei siis sehän on ihan oman ittensä petkuttamista. Mutta tosi on etten pysty kaikkea herkkua jättämään,enkä halua. (Hmm. ei alkoholisti voi olla ottamatta sitä yhtä,retkahtamatta kunnolla? ) Voikohan alkoholismia ja syömishäiriötä verrata toisiinsa? Syödä pitää elääkseen,mutta jos en syö kuolen.   Ongelma on ollut että,  ELÄN SYÖDÄKSENI !!!!

*HUOH*

Tänään ollut ihan hyvä päivä.

Aamupala:

Ruisleipää 2 palaa               2p

kinkkua                               1p

sulatejuustoa 9%                  1p

maitoa 2dl                             1p

Pisteitä   5

Päiväruoka:

Pirkka pastaa tomaattikastikkeessa 2dl          4p

vihanneksia wokkipannulla                             0p

light mehua                                                     0p

Pisteitä: 4

Kahvittelua

Kahvi´maito ½ dl                                        ½p

2 pullaviipaletta                                           4p

3 Pirkka sitruunavohvelia                             3p

pisteitä 7½

Iltapala:

2 leipää                                                        2p

2 hapankorppua                                           1p

kinkkua                                                        1p

Teemaito  ½dl                                               ½p

pisteitä 4½

Pisteitä yhteensä 21

22 pistettä saan syödä, joten menköön tuo 1p.   niiden kasvisten piikkiin,laitoin ihan pienen tipan wokkipannulle öljyä.

KAikinpuolin mullaon hyvä olo,kun en retkahtanu tänään. On vaan vaikeeta olla laikkarilla kun käy kahvivieras jolle en tahdo siitä puhua. Mutta tuo kahvihetki meni sitten silleen että söin pullaa ja keksiä,mutta pisteiden rajoissa. (Meinasin tarjota ens alkuun kermavaahtoa ja hilloa pullan kanssa ,"pika laskiaispullaa" ,mutta järki kolahti )

Keskiviikkona,eli eilen kävelin yhden tunnin lenkin.

Tänään kävelin hissukseen noin puolisen tuntia.

-Selittelyä taannoiselle vohvelilettujen retkahtamiseen: Mies on reissuhommissa ja yllätti meidät tullen kotiin aikaisemmin,kuin oli tarkoitus. Ja tahdoin hälle tehdä herkkuja,enkä voinu vastustaa itse niitä...

Helvetin huono selitys!!!!!